Trajnostno poslanstvo

Ljudem pomagamo, da so prepričani o svojem ustnem zdravju skozi vse življenje, tako da sodelujemo s stroko za izboljšanje vsakodnevnih navad ustne nege z izobraževanjem in spodbujanjem.

Z našo brezkompromisno znanostjo in strokovnim znanjem želimo zmanjšati razširjenost težav, ki jih je mogoče preprečiti, da bi ljudem pomagali učinkovito in varno nadzorovati svoje zdravje. Vedno si prizadevamo za embalažo in formule, ki spoštujejo planet.

 • Partnerstvo s stroko

  Stroka je v središču tega, kar smo: pomagamo izobraževati bodoče strokovnjake na univerzah in sodelujemo s strokovnjaki za razvoj in izboljšanje naše znanosti. Z enim skupnim ciljem: boljše zdravje zob za vse.

 • Znanost o ustnem zdravju

  To je jedro vsega, kar počnemo, da pomagamo ljudem pri vsakodnevnih težavah z zdravjem zob: karies, občutljivost, erozija sklenine, porumenelost zob. Tako jim omogočamo, da živijo svoje življenje polno in z vedrino.

 • Izobraževanje in nega

  Ljudem dajemo gotovost glede njihovega zdravja zob: svetujemo, odgovarjamo na vprašanja in delimo svoje znanje z vsemi. Gremo, kamor nas ljudje potrebujejo: v šole, da izobražujemo otroke, na teren, da ljudem nudimo oskrbo in sodelujemo z dobrodelnimi/nevladnimi organizacijami, v zobozdravstvene ordinacije, da nudimo vrhunsko oskrbo.

Naša prva tuba zobne paste, ki jo je mogoče reciklirati

recycelbare Zahnpastatube
 • NAKUPUJTE PAMETNO.

  Ko izberete to tubo zobne paste, dejavno pomagate varovati okolje.

 • UPORABITE IZDELEK. UŽIVAJTE!

  Uporabite tubo kot običajno in jo stisnite, dokler zobne paste popolnoma ne porabite.

 • RECIKLIRAJTE TUBO.

  Naša tuba, ki jo je mogoče reciklirati, ni namenjena odlagališču odpadkov, ampak bo spremenjena v uporaben izdelek.

   

Skupaj lahko naredimo razliko.

recycelbare

Narejeno za prihodnost: tuba, ki jo je mogoče reciklirati

 

S ponosom predstavljamo našo tubo zobne paste, ki jo je mogoče reciklirati. Milijarde tub zobne paste vsako leto končajo na odlagališčih odpadkov. Kot vodilno podjetje za ustno nego smo želeli ustvariti alternativo, ki jo je mogoče reciklirati. Ponosni smo, da s tem prebojem prispevamo k bolj zeleni prihodnosti za prihodnje generacije. In to tehnologijo delimo z vsemi drugimi podjetji, ker verjamemo, da je tako pomembna.